OM MEG

Jeg startet Glede til Hjemmet for å lettere kunne sjonglere arbeid og livet som småbarnsmor, jeg trives veldig når det er rent og ryddig rundt meg noe jeg tror de fleste også kjenner på.


Jeg er enkel å snakke med, positiv og glad, effektiv og veldig nøye i jobben jeg gjør.


Mitt mål er at du skal være fornøyd ♡

KUNDEANBEFALINGER

Blid og hyggelig, gjør mer enn forventet og veldig løsningsorientert. Flink, effektiv og nøyaktig. Kan anbefales på det sterkeste. Både for vanlig husvask og utvask ved flytting. 6 av 6. Hilsen en veldig fornøyd kunde.

Kenneth Juel Schie

Anmeldelse hentet fra Facebook

Før bedriften Enebakk produkter åpnet opp igjen etter 2 mnd Corona stengt. Hadde vi Glede til hjemmet på besøk. Hele lokalet ble vasket grundig. Hun er effektiv og sluttresultatet ble veldig bra. Hun har med eget utstyr, er blid og pliktoppfyllende - Anbefales!

Eva Christin Rustbakken Larsen

Anmeldelse hentet fra Facebook

Vil takke denne dama for fantastisk god hjelp i huset. Det var en fornøyelse da hun hadde dratt og vi i fred og ro kunne beskue en utrolig profesjonelt utført jobb. Takk Jill. Fruen og jeg er svært fornøyde og gir våre beste anbefalinger.

Jon Henrik Leere

Anmeldelse hentet fra Facebook

Helt fantastisk arbeid, 10/10! Her snakker vi super bra service, utførelse, resultat og full pakke. 

Anbefales på det sterkeste... Reneste?

Tina Grønkvist

Anmeldelse hentet fra Facebook

Jeg var så heldig å vant julekonkurranse 2020, hvor min mormor fikk en ordentlig vask i sin leilighet. Både hun og jeg ble super fornøyd med resultatet, Carina er både effektiv og nøye samt en veldig hyggelig og blid dame! Jeg kan anbefale henne på det varmeste for vask i ditt hjem! 😊

Cathrine K

Anmeldelse hentet fra Facebook

Veldig fornøyd! Bad og kjøkken er skinnende rent, huset lukter helt nydelig etter vask. Deilig å komme hjem! Presis og veldig fleksibel. Anbefales virkelig!

Malin Leere Eidsvold

Anmeldelse hentet fra Facebook